Begyndelsen

Efter at havde fundet ud af hvordan skabet sådan nogenlunde skule se ud kom problemet med at finde materialerne. Jeg var overbevidst om at det jeg gerne ville bruge var mahogni træ men det koster jo en bondegård og jeg skulle alligevel bruge en del så hvad gør man så. Jeg brugte flere måneder på at finde en løsning da jeg en dag fandt en annonce i den blå avis. Der var en børnehave i Thorsminde, op ved den jyske vestkyst, som havde et gamle styrhus til at stå og det kunne jeg få for at hente det
Som sagt så gjort men hold da op hvor var det hårdt. Jeg måtte bruge 2 dage på det men så havde jeg også en masse træ.
Efter at havde sorteret i det som jeg kunne bruge og det som ikke var noget værd kunne jeg stille og roligt begynde at finde ud af hvordan det hele skulle samles.

Her til venstre kan man se hvordan træet blev efter at jeg havde gjort det klart. Først skulle det værste alger og skidt slibes af med en båndpudser. Dernæst kom det igennem en afretter og til sidst igennem en tykkelseshøvl så det hele havde samme mål. Meget af træet havde efter følgende huller ect fra skruer og ledninger. De skulle først lappes med propper ect. Der sidder omkring 50-70 propper i skabet men det er jo med til at give det en vis charme. Det var noget af det som nok tog længst tid.

Nemlig at gøre træet klar.