Der er måske nogen som med rette ville spørge hvad et styrhus fra en børnehave i Thorsminde har med cigar at gøre. Umiddelbart ikke så meget og dog. På denne side vil jeg fortælle om et projekt som jeg har gået og arbejde med i de fleste timer af min fritid det sidste år. Nemlig at få bygget et cigarskab eller som det også hedder. En Humidor.

Da jeg er stor tilhænger af gode cigar manglede jeg et sted at opbevare dem. Til at begynde med købte jeg en Humidor hvor de kunne blive opbevaret rigtig. Indtil den dag jeg kom ind til min lokale cigarforhandler og faldt over dette skab. Efter at have kigget mange gange på dette skab fik jeg lyst til selv at få sådan en skab for her kunne man da have en masse cigar.

Opbevaret ved den rigtige temperatur og luftfugtighed. For at cigar har det bedst skal de ligge ved en temperatur på ca. 15-20 grader og en luftfugtighed på mellem 60-70 % Så jeg gik i gang med at støvsuge nettet for muligheder for at købe sådan et skab men de steder jeg fandt havde enten ikke det rigtig layout eller også var prisen udenfor min penge pung.

Derfor dukkede tanke op at lave det selv.

 

 

Jeg har aldrig prøvet noget sådan før men jeg kastede mig over opgaven. Her var det så at styrehuset fra Thorsminde dukkede op igen og det er den historie jeg vil bruge de næste sider på at forklare og vise. Jeg håber at andre må opleve den samme glæde som jeg gør ved en god cigar der er opbevaret på den rigtige måde og ved den rigtige temperatur